SAP Forum Beograd 2017 i specijalni gost iz sveta sporta

0

Kompanija SAP, tržišni lider u oblasti aplikativnog softvera će nam, 17. oktobra u Jugoslovenskom dramskom pozorištu u sklopu trinaestog po redu SAP Foruma Beograd 2017, predstaviti poslednje trendove digitalnog poslovanja koje kompanija nudi kroz svoja rešenja, kao i inovativne primene na domaćem tržištu.

Zavirivanje u blisku budućnost poslovanja predstavlja pogled na rešenja koje nam nudi sadašnjost!

Tokom jednodnevnog događaja, lokalni i međunarodni stručnjaci će kroz niz predavanja, panel i studije slučaja SAP korisnika, pokušati da nam prikažu kako izgledaju savremeni izazovi i rešenja u svetu digitalnog poslovanja.

U seriji predavanja na ovogodišnjem forumu, učestvovaće Simon Kaluža, direktor kompanije SAP za centralnu i istočnu Evropu, Tom Raftery, Internet of things evangelist koji će približiti praktičnu primenu SAP rešenja, veštačke inteligencije i Internet of Things. SAP eksperti predstaviće kako izgleda inovativno digitalno poslovanje u službi zaposlenog, kupca i građana posredstvom rešenja kao što su SAP SuccessFacors, SAP Hybris, SAP Leonardo, SAP Vehicle Insights, SAP Cloud Platform i S/4 HANA.

Jedan od najzanimljivjih gostiju na ovogišnjem SAP Forumu će biti Marko Pešić, bivši košarkaš, a sada generalni direktor košarkaškog kluba Bajern Minhen, koji će pokazati kako jedan evropski klub koristi SAP Sport Business One za analizu podataka u košarci, kako bi klub postizao bolje rezultate.

Svoje mesto u programu imaće i uspešne priče iz prakse SAP korisnika koji će na multimedijalan način predstaviti SAP rešenja koja su koristili za transformaciju sopstvenog poslovanja.

SAP Forum predstavlja najvažniju konferenciju kompanije i ima za cilj predstavljanje digitalnog poslovanja, kao i razmenu iskustva. Forum je i odlična prilika za kompanije i startape da se uključe u ekosistem SAP kompanije čija je i jedna od misija razvijanje i rast lokalne zajednice.

Ovogodišnji zlatni parteri konferencije SAP Forum Beograd  2017 su: Lanaco i Atos.

Detaljnu agendu ovogodišnjeg SAP Foruma, kao i informacije o predavanjima možete pronaći na sajtu http://events.sap.com/rs/sap-forum-beograd-2017/sr/home

Share.