IDC Adriatic – Digital Business Forum

0

IDC Adriatic Vas poziva na događaj Digital Business Forum u Beogradu, koji će se održati 1. juna u Crowne Plaza hotelu.

IDC Digital Forum je serija događaja koji će se održati u centralnoj i istočnoj Evropi tokom 2017. godine, a okupiće CxO i line of business rukovodioce iz vodećih lokalnih kompanija i organizacija. Svi prisutni će imati prilike da učestvuju u debatama, kako sa govornicima iz IDC-a tako i sa vodećim liderima iz različitih industrija, o tome na koji način digitalna transformacija može da donese prednosti u poslovanju.

Krajnji korisnici, Chief information officer i IT direktori, koji su prisustvovali IDC događajima u centralnoj i istočnoj Evropi tokom 2016. godine, naveli su u anketama IDC-a, da su im glavni strateški prioriteti: izvršavanje promena, transformacija i poboljšanje poslovnih procesa. Kao i što se navodi u anketi, CIO i IT direktori intezivno se pripremaju za digitalnu transformaciju svojih kompanija u narednim godinama.

Događaj će otvoriti VP and Head of IT Executive Program, CEE Region IDC, Tom Schwieters. Tokom trajanja agende imaćete prilike da čujete interesantne prezentacije naših partnera, ali i direktora IT, njihovih kolega i nezavisnih stručnjaka.

Dodatne informacije vezane za događaj, pronaći ćete ovde, ukoliko želite da učestvujete, molimo Vas da se registrujete ovde.

Share.