DATUM 2017 – Data centri i IT infrastruktura

0

Sa velikim zadovoljstvom Vas obaveštavamo i pozivamo da nam se pridružite na trećoj po redu  konferenciji pod nazivom „DATA CENTRI I IT INFRASTRUKTURA“, koja će se održati u sredu, 24. maj 2017. godine u hotelu „Crowne Plaza“, Beograd.

Konferencija je, prevashodno, namenjena finansijskom sektoru, velikim državnim organizacijama, telekomunikacionim operaterima i Internet sektoru, srednjim i velikim preduzećima. Ovogodišnji DATUM okuplja preko 250 poslovih ljudi iz cele zemlje – dolaze generalni direktori, IT direktori (CIO), tehnički direktori, direktori finansija (CFO), ukratko svi koji odlučuju.

Neprekidnost vaših poslovnih procesa zavisi od fizičke infrastrukture (napajanje, hlađenje, kabliranje), servera, komunikacione opreme i naravno aplikativnih programa, a stalno je ugrožavaju ljudski faktor i slaba servisna podrška. Ova i slična pitanja su razlog zbog koga smo vas pozvali na stručnu konferenciju „DATUM – Data centri i IT infrastruktura”, treću po redu na ovu temu. Vaši i naši gosti-domaćini su čelnici vodećih kompanija zaduženih za infrastrukturu na domaćoj sceni: ENEL PS, SION NET, VESIMPEX, LOGO, LANACO, i globalnim liderima u oblasti data centara: SCHNEIDER ELECTRIC, RITTAL, UPTIME INSTITUTE, BICSI,…

Naš skromni doprinos kretanju u pravom smeru predstavlja organizovanje ove konferencije, u čijem radu učestvuju čuveni ponuđači data centara i infrastrukture u Srbiji. Svaki od naših partnera objasniće vam kako da svoje poslovanje učinite stabilnijim i efikasnijim, potkrepljući to najboljim primerima iz dosadašnje prakse. Iskreno im zahvaljujemo na tome što su naš skup prepoznali kao priliku da prikažu svoja najbolja rešenja za data centre i infrastrukturu.

Svim prisutnima želimo da konferencije DATUM 2017 bude prilika za nova saznanja, korisne susrete i razmenu iskustava u poslovanju. Jednom rečju – da bude prilika da se unapredi poslovanje.

Share.