Besplatna konferencija za zaposlene u obrazovanju: Kako izgleda moderna edukacija?

0

Da li ste se nekad zapitali kako će u budućnosti izgledati obrazovanje – jedna od najvažnijih oblasti od koje zavisi napredak kompletnog društva? Konferencija koju organizuje Institut za moderno obrazovanje pružiće vam odgovor na ovo, ali i na mnoga druga pitanja koja se tiču edukacije mladih uz upotrebu savremenih tehnologija.

Konferencija pod nazivom „Moderno obrazovanje” održaće se u subotu, 3. juna, od 10h, u prostorijama Instituta, u ulici Cara Dušana 34 (Zemun), a svi zainteresovani svoje besplatno prisustvo mogu obezbediti popunjavanjem ove prijave.

 

Pripremite se za budućnost – upoznajte moderno obrazovanje

 

Ova konferencija okupiće veliki broj zaposlenih u obrazovanju i predstaviti im strategije pomoću kojih se savremene tehnologije mogu iskoristiti kako bi unapredile saradnju između škola, porodica i učenika. Pored toga, posetioci će imati priliku da steknu kompletnu sliku o tome kako treba da izgleda jedan sveobuhvatan sistem obrazovanja u budućnosti.

Tokom konferencije biće pokrenute brojne značajne teme, koje će okupljenima pružiti odgovore na pitanja kako softver može unaprediti nastavu, koliko je tehnologija značajna u procesu obrazovanja mladih, kako se zaštititi od zloupotreba digitalne komunikacije i još mnogo toga. Kompletnu agendu konferencije možete pogledati ovde.

 

Institut za moderno obrazovanje – vaša šansa za profesionalni napredak

 

Institut za moderno obrazovanje ima za cilj da omogući pojedincima da postanu uspešniji, ali i da pruži školama i drugim obrazovnim institucijama pomoć prilikom implementacije modernih tehnologija i unapređenja obrazovnog procesa. IMO predstavlja istraživački i savetodavni centar za sve lidere u obrazovanju, kao i mesto za sve one koji žele da budu najbolji u svom poslu.

Neke od aktivnosti Instituta su međunarodna saradnja i projekti, kao i organizacija konferencija, tribina i seminara na aktuelne teme iz nauke i obrazovanja. Uz to, IMO realizuje i druge aktivnosti kao što su obuke i radionice koje se tiču inovacija u edukaciji, obrazovni konsalting, programi nastavne prakse i brojni drugi projekti koji unapređuju obrazovni proces. U okviru Instituta funkcioniše TeachingAcademy kao program stručnog usvršavanja zaposlenih u obrazovanju po Cambridge međunarodnim standardima. Namenjen je onim nastavnicima koji teže postizanju vrhunskih rezultata u svom radu i u napredovanju svojih učenika.

Share.